Εκδηλώσεις

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ - ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ - 2019

Με μεγάλη επιτυχία έγινε και αυτή τη χρονιά η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και ο ετήσιος χορός του Παγκρήτιου Ο.Φ.Σ. στο κέντρο 'ΚΤΗΜΑ ΚΑΛΑΘΑΚΗ' το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019.

Εκπρόσωποι του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου, του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, της τοπικής αυτοδιοίκησης, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ο.Φ.Σ., του συλλόγου σκαφών 'ΝΕΑΡΧΟΣ', αλλά και πολλά μέλη και φίλοι του Παγκρήτιου Ο.Φ.Σ. από όλη την Κρήτη διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σε μια βραδιά που τα είχε όλα.

Κατα την παρουσίαση της βραδιάς βραβεύθηκε ο Κεντρικός Λιμενάρχης Ηρακλείου Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. Κος Ευθύμης Δουβής και ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του Ο.Λ.Η. Κος Απόλλων Φιλιππής για την συμβολή τους και την αμεριστη βοηθεια και συνδρομή στο έργο του ομίλου.

Ο Πρόεδρος έκοψε την πίτα και ξεκίνησε το πρόγραμμα που συνεχίστηκε μέχρι πρωίας με χορούς και τραγούδια. Πολλά και μεγάλα δώρα, εκπλήξεις, εξαιρετικό αλλά και πλούσιο φαγητό σε μπουφέ σε μια άψογη κατά γενική ομολογία διοργάνωση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί τα μέλη, τους φίλους, τις αρχές του τόπου που τίμησαν τον όμιλο, όπως επίσης, τους δωροθέτες, αλλά και όλους όσους βοήθησαν στην οργάνωση της βραδιάς, ενώ παραλληλα ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Κο Θοδωρο Καλαθάκη για την άψογη οργάνωση, παρουσίαση και εξυπηρέτηση.

Φωτογραφίες: Ελένη Πλατάκη, Μιχάλης Σταυρουλάκης, Δημήτρης Γιαβρίδης.

2019-02-02 14:03:30