Εκδηλώσεις

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΝΗΣΟΥ ΝΤΙΑΣ - 2019

Για άλλη μια χρονιά ο Παγκρήτιος Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών μαζί με την Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης υπό την αιγίδα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου οργάνωσαν τον καθαρισμό της νήσου Ντίας.

Το Σάββατο 18 Μάιου 2019 από τις 11 το πρωί, μέλη του ομίλου και λιμενικοί ξεκίνησαν τον καθαρισμό του νησιού, ενώ κοντά μας ήταν για να συνδράμουν ο ο Κεντρικός Λιμενάρχης Ηρακλείου Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. Ευθύμης Δουβής, ο Πρόεδρος της ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης κος Γιώργος Σφακιανάκης αλλά και πολλά μέλη και φίλοι του ομίλου και της ένωσης. Απο θάλασσα συμμετείχαν τα σκάφη του Κ.Λ.Η. Λ.Σ.119 & Λ.Σ. 020 όπως και πολλά φουσκωτά του συλλόγου. Σκοπός μας και φέτος ήταν να κρατήσουμε το νησί καθαρό για εμάς και τους επισκέπτες που έρχονται κάθε καλοκαίρι να γνωρίσουν και να κολυμπήσουν στα κρυστάλλινα νερά του.

Παράλληλα έγινε και δενδροφύτευση απο μέλη του Παγκρήτιου Ο.Φ.Σ.. Μετά τον καθαρισμό ακολούθησε γιορτή που είχε οργανωθεί. Να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν στον καθαρισμό στην οργάνωση και εκτέλεση της εκδήλωσης και ιδιαίτερα τον Στέλιο Θεοδώρου που ειχε όλη την ευθύνη οργάνωσης.

 

Φωτογραφίες: Γιώργος Σφακιανάκης, Ιδομενέας Καραγιαννάκης, Ηρακλής Ζωγραφάκης, Μανόλης Στεφανάκης, Δημητρης Γιαβρίδης.

 

.

2019-05-19 20:56:16