Εκδηλώσεις

16η ΕΤΗΣΙΑ - ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΑ 2019

Tην Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019 ξεκινήσαμε την εξ αναβολής 16η ετήσια εκδρομή μας στα ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΑ, με την επωνυμία ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΑ 2019 - Παναγιώτης Ασμάνης, στην μνήμη του αγαπημένου μας Παναγιώτη. Το μεσημέρι της Παρασκευής με όχι και τις καλύτερες συνθήκες καιρού πλεύσαμε αρχικά για τη Σαντορίνη και προοροσμό διανυκτέρευσης το Μαγγανάρι της  Ίου. Ο πιλότος μας περίμενε στην Σχοινούσα όπου μας ενημέρωνε για την εξέλιξη του κυματισμού. Διανυκτερεύσαμε μετά από ένα όμορφο φαγητό και αρκετή κούραση στο Μαγγανάρι. Νωρίς το πρωί μετά το σύντομα μπάνιο στα δροσερά νερά της Ίου, πλεύσαμε προς τη Σχοινούσα όπου βρεθήκαμε όλοι μαζί ήπιαμε τον καφε μας στο ήρεμο λιμάνι του νησιού και αμέσως μετα περάσαμε το μεσημέρι μας σε μια απο τις όμορφες παραλίες του νησιού κάνοντας παρέα στα σκάφη εν πλώ. Το απόγευμα φτάσαμε στη μαρίνα του Άνω Κουφονησίου όπου δέσαμε και ετοιμαστήκαμε για νυχτερινή βόλτα. Άφθονο ψάρι στον Καπετάν Νικόλα με τις ανάλογες ιστορίες και πειράγματα. Βαγγέλης και Στέλιος εδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.. βοηθούσε ενίοτε και ο Κώστας. Μετά περιηγηθήκαμε στα σοκάκια του νησιού και καταλήξαμε για ποτό στο μπαράκι στο τέλος της Παραλίας.

Η επόμενη μέρα είχε κάποιους να χαλαρώνουν σε ξαπλωτούρες, ενώ ο πιλότος, ο Μανούσος και ο Παντελής με το Στέλιο ξεκίνησαν τις βόλτες εν πλώ στο νησί και στα διπλανά νησιά και παραλίες για ψάρεμα και όχι μόνο. Συγκέντρωση το βραδάκι για φαγητό στα γνωστά, παρέα με αγαπημένους φιλους απο την Λέσχη Χανίων. Κρέπες, παγωτά, ποτά στο Φάρο και ιστοριες μας πηγαν μέχρι αργά.

Δευτέρα πρωί ξεκινήσαμε για Σαντορίνη, μπάνιο στο Αμμούδι και μακαρονάδες... κλασσικά στην κα Κατίνα. Στάση για αποχαιρετισμό στην Ντία, με πολλες ευχές και αναμνήσεις επιστρέψαμε ασφαλείς στο Ηράκλειο. Να σημειώσουμε τα νεα μέλη της ομάδας τους αυριανούς καπετάνιους τον Νίκο και τον Διονύση που ηταν μια ευχάριστη παρέα αλλά και τον 'πρωτόβρεχτο' κυβερνήτη Ιδομενέα που πήρε με ιδιαίτερη επιτυχία το βάπτισμα.

Το Δ.Σ. του Π.Ο.Φ.Σ και ο αρχηγός της αποστολής Δημήτρης Γιαβρίδης θέλουν να ευχαριστήσουν τον μεγάλο χορηγό της εκδρομής, την Σχολή ταχυπλόων και τον Μανόλη Στεφανάκη, τους χορηγούς TOYOTA Παπακαλιάτης, Φανοποιεία ΔΕΛΗΣΑΒΒΑΣ, τα ΟΠΤΙΚΑ ΦΑΣΟΥΛΑΚΗ, το SERVICE Evinrude ΠΑΠΑΔΟΒΑΣΙΛΑΚΗΣ, το συνεργείο αυτ/των ΠΑΡΑΣΥΡΗΣ evolusion, τον Ηρακλή ΖΩΓΡΑΦΑΚΗ, το τυπογραφείο ΑΒΡΑΑΜ, τα αυτ/τα CARGROUP - ΑΘΑΝΑΣΑΚΗΣ, την ΥΑΛΕΜΠΟΡΙΚΗ Γεωργακάκης.αλλά και όλους τους κυβερνήτες και πληρώματα του ομίλου που συμμετείχαν και βοήθησαν στην οργάνωση.

(κλικ για μεγένθυση)

.

.

2019-08-27 21:05:08