Εκδηλώσεις

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ - 2020

Άλλη μία τζιπαδα πραγματοποιήθηκε την ημέρα των Θεοφανείων. Τη Δευτέρα 6, Ιανουαρίου συναντηθήκαμε στα γραφεία του ομίλου και αναχωρήσαμε με τα τζιπ για τον Κρουσώνα και έπειτα «πήραμε τα βουνά». Μπροστά αρχηγός ο Βαγγέλης με την οικογένεια του και έπειτα ακολουθούσαν ο Φραγκισκος,ο Παντελής,ο Στέλιος η Ντίνα ο μικρός Πάνος η μικρή Εμμανουέλα, η Ρομινα, η Μαρία, ο Στελιος, ο Μανωλης, η Σουλα, ο Τακης, ο Γιαννης, ο Νίκος, o Παντελής, ο Φραγκίσκος, η Χρυσά και πολλά μέλη και φίλοι του ομίλου.

Πλησιάζοντας στο χωριό η βροχή δυνάμωνε, όμως αυτό δε μας πτόησε καθόλου γιατί θέλαμε να ανέβουμε όλο και πιο ψηλά. Το χιονισμένο τοπίο δεν άργησε να φανεί. Αποφασίσαμε να σταματήσουμε λίγο μετά το Λιβάδι  γιατί η πρόσβαση για πιο ψηλά ήτανε δύσκολη λόγω καιρικών συνθηκών. Φυσικα δεν έλειψαν οι απαραίτητες φωτογραφίες. Ο Βαγγέλης είχε προβλέψει ότι θα κρυώναμε και έτσι με ένα αυτοσχέδιο μπαράκι στην καρότσα του αυτοκινήτου του, μας κέρασε όλους ρακί και ξηρούς καρπούς. Οτι έπρεπε για να ζεσταθούμε.

Ο χιονοπόλεμος ήταν αναπόφευκτος. Τα παιδιά μικρά και μεγάλα έφτιαξαν χιονάνθρωπους και έπαιξαν με το χιόνι. Όμως με τόσο κρύο η όρεξη άνοιξε. Έτσι πήραμε το δρόμο της επιστροφής και σταματήσαμε στην Αετόβιγλα οπου εκεί μας περίμεναν στα ζεστά και οι υπόλοιποι φίλοι, περισσότεροι απο 60 ατομα. Φάγαμε ήπιαμε και για άλλη μια φορά περάσαμε υπέροχα.

Αργά το απόγευμα πήραμε το δρόμο της επιστροφής με τις καλύτερες εντυπώσεις για άλλη μια πολύ επιτυχημένη εκδρομή του ομίλου. Ευχαριστούμε πολύ το Βαγγέλη Χάλαρη για τη διοργάνωση και ελπίζουμε η επόμενη μας εκδρομή να είναι σύντομα.

 

Φωτογραφίες/κείμενο: Ρομίνα Ασπιρτάκη

(κλικ για μεγένθυση)

2020-01-11 09:51:14