Τα νέα μας

ΧΡΥΣΗ - 2018

Παραμονές Δεκαπενταύγουστου και το ραντεβού μας στη Χρυσή δώθηκε και φέτος για το τριήμερο ναυτικό camping. Τα πρώτα σκάφη του Ομίλου από την Πέμπτη βρέθηκαν εκεί. Παρασκευή απόγευμα οι περισσότεροι  και Σάββατο μεσημέρι τα τελευταία.Συνολικά συγκεντρώθηκαν 9 σκάφη με τα πληρώματα τους.

Την Παρασκευή το βράδυ μετά την πρόσδεση και ασφάλιση των σκαφών στην νότια πλευρά του νησιού καθώς και το μπάνιο που ακολούθησε  βρεθήκαμε από νωρίς για φαγητό και μια μουσική παρέα  με όργανα αλλά χωρίς φυσικά … μικροφωνικές  μας κράτησε συντροφιά μέχρι αργά.

Το πρωί με το ξημέρωμα και το πλούσιο πρωινό μας απολαύσαμε τις ομορφιές του νησιού με κολύμπι, ψάρεμα και βόλτες προς τη βόρεια και πιο …κοσμική πλευρά του νησιού. Το απόγευμα μετακινηθήκαμε δυο κόλπους ανατολικότερα ,στήσαμε τα απαραίτητα για το βραδυνό μπάρμπεκιου στην παραλία και με σεφ το Μανώλη Π. και χαμηλή μουσική κράτησε η παρέα μας μέχρι αργά. Την Κυριακή και τελευταία ημέρα ο αέρας έπεσε εντελώς και η ιδέα για μετακίνηση μας στη βόρεια πλευρά του νησιού με τα πανέμορφα νερά δεν βρήκε κανένα να διαφωνεί !  Εκεί περάσαμε ολη τη μέρα μας και αργά το απόγευμα ξεκινήσαμε για την επιστροφή μας στο Λιμάνι της Ιεράπετρας. Τέσσερα από τα σκάφη παρέμειναν στην Ιεράπετρα στο parking του Νίκου Π. τον οποίο και ευχαριστούμε για την βοήθεια στην καθέλκυση και τη φύλαξη των αυτ/των και τρέιλερ. Αυτό σημαίνει ότι και το επόμενο σκ η παρέα μικρότερη μεν αλλά θα συνεχιστεί !

Ευχαριστούμε επίσης τον Χάλαρη Βαγγέλη για την οργάνωση αυτού του όμορφου τριήμερου. Και του χρόνου !

Κείμενο, φωτογραφίες: Νίκος Δροσατάκης

08-08-2018 12:59:44