Τα νέα μας

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΠΡΟΠΕΛΑΣ

Την Τετάρτη 29 Μαΐου 2019 σε μια γιορτή που οργανώθηκε στις εγκαταστάσεις του Παγκρήτιου Ο.Φ.Σ. δόθηκαν τα διακριτικά 'ΧΡΥΣΗ & ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΠΡΟΠΕΛΑ' ως αναμνηστικό στα μέλη που είχαν εγγραφεί και συμπληρώσαν εφέτος 20 & 10 συνεχόμενα έτη έγκυρα και ενήμερα στον όμιλο.

Με μεγάλη χαρά έγιναν οι απονομές των διακριτικών στα μέλη. Με την ευκαιρία παραβρέθηκαν παλαιότερα μέλη μετά από καιρό και άρχισαν οι ιστορίες και μαζί με μεζέδες, μουσική και κρασάκι πέρασε μια εξαιρετική βραδιά με πολύ κέφι και όρεξη. Οι γυναίκες και πάλι του ομίλου έφεραν χειροποίητα εδέσματα και σαλάτες πλαισιώνοντας την ποικιλία εδεσμάτων.

Παράλληλα παραδώσαμε τις σημαίες της ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΗΣ (Ο.Ε.Δ.) του Παγκρήτιου Ο.Φ.Σ. και καλοσωρίσαμε τα νέα μέλη της ομάδας Νεκτάριο Βλαχάκη και Παντελή Σαάπογλου όπου αντάχθηκαν στην δύναμη της πλέον ανασυγκροτημένης ομάδας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Στέλιο Θεοδώρου που ειχε αναλάβει και εκτέλεσε εξαιρετικά την οργάνωση της εκδήλωσης, τον Μανώλη Περυσινάκη που και πάλι φρόντισε τα εδέσματα να ειναι ζεστά και νόστιμα και τον Βαγγέλη Χάλαρη που βοήθησε μέχρι τέλους.

 

  

 

ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΠΡΟΠΕΛΑ ΓΙΑ ΤΟ 2019

1.   ΚΑΓΙΑΜΠΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΠΡΟΠΕΛΑ ΓΙΑ ΤΟ 2019

1.   ΒΕΝΕΡΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

2.   ΦΟΥΡΟΥΛΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

 

Φωτογραφίες : Ελένη Πλατάκη (κλικ για μεγένθυση)

.

31-05-2019 17:27:31