Τα νέα μας

100 ΧΡΟΝΙΑ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ

Με ιδιαίτερη χαρά ο Παγκρήτιος Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών έλαβε τιμητική διάκριση από την ηγεσία του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής στο πλαίσιο επετειακής εκδήλωσης που οργάνωσε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου, η ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης και ο σύλλογος Αποστράτων Λιμενικού Σώματος Κρήτης για τον εορτασμό της συμπλήρωσης 100 χρόνων από την ίδρυσή του Σώματος.   

Στην επίσημη αλλά και σεμνή επετειακή τελετή που έγινε στις 11 Ιουλίου 2019 στην προβλήτα του Μικρού Κούλεβραβεύτηκε, μεταξύ άλλων, και ο Όμιλος μας στο πρόσωπό του προέδρου του Δ.Σ. Δημήτρη Γιαβρίδη. Στον Παγκρήτιο Ο.Φ.Σ. αναγνωρίστηκε η πολυετής και πολύτροπης προσφορά του σε ό,τι συνδέεται άμεσα ή έμμεσα με τη θάλασσα: από την εθελοντική δράση της Ομάδας Έρευνας & Διάσωσης του Συλλόγου μας, την ανάπτυξη πνεύματος ναυτοσύνης και προστασίας του θαλάσσιου περιβάλλοντος έως τη διοργάνωση ναυταθλητικών δραστηριοτήτων.

Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς η βράβευση και η αναγνώριση από το Λιμενικό Σώμα- από τον φορέα που ασκεί υπεύθυνη ναυτιλιακή διοίκηση και αντιμετωπίζει ολιστικά τα προβλήματα της κρητικής ναυτιλίας και του λιμένα Ηρακλείου. 

Ο Όμιλός μας με προσανατολισμό μη κερδοσκοπικό, ενεργός και «αξιόπλοος» από το 1996, θα συνεχίσει να υπηρετεί τους σκοπούς της ίδρυσής του και να μεγεθύνει την κοινωνική του δράση, μένοντας πιστός στην υπόσχεση που έχει δώσει στα μέλη και τους φίλους του, να ενισχύει με κάθε δυνατό τρόπο τους δεσμούς του με το απέραντο και γοητευτικό θαλάσσιο περιβάλλον.

Φώτο: Λιμενικό σώμα (κλικ για μεγένθυση)  Κείμενο: Μαρία Ζαννιά

.

15-07-2019 14:06:13