Τα νέα μας

ΚΑΖΑΝΕΜΑΤΑ - 2019

Ήταν κοινή διαπίστωση ότι τα 13α φετινά Καζανέματα του Παγκρήτιου Ομίλου Φουσκωτών Σκαφών αποτέλεσαν μια άκρως επιτυχημένη συνέχεια του θεσμού που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια. Η συμμετοχή των μελών, των οικογενειών και των φίλων μας ήταν μεγάλη και η ευθυμία διάχυτη. Με τη παρουσία τους μας τίμησαν ο Κεντρικός Λιμενάρχης Ηρακλείου, Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. Κος Ευθύμης Δουβής, εκπρόσωπος του Δ.Σ. της Ένωσης Υπαλλήλων Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης, λιμενικοί, μέλη του Δ.Σ. και φίλοι της Λέσχης Φουσκωτών Σκαφών Χανίων, καθώς και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, πρόεδροι και μέλη συλλόγων.

Τα ΚΑΖΑΝΕΜΑΤΑ έγιναν την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στο ρακοκάζανο-πατητήρι στην Επισκοπή. Οι προετοιμασίες ήταν πυρετώδεις τις τελευταίες ημέρες και κορυφώθηκαν την ημέρα του καζανιού με το στήσιμο του αντικριστού και του βραστού και μεταξύ άλλων και οι σφακιανές πίτες. Με το παραδοσιακό συγκρότημα του Κωστή Ζωράκη χορέψαμε και διασκεδάσαμε έως τη λήξη της εκδήλωσης αργά το βράδυ.

Για άλλη μια χρονιά, με αφορμή την παράδοση της απόσταξης της ρακής, όλοι μας ευχαριστηθήκαμε την κοινή παρέα, την επικοινωνία μεταξύ μας αλλά και το άφθονο φαγοπότι και το γλέντι που στήθηκε.

Με την ευχή τα ΚΑΖΑΝΕΜΑΤΑ να συνεχιστούν με αμείωτο κέφι για πολλά χρόνια ακόμη, το Δ.Σ. του Παγκρήτιου Ο.Φ.Σ. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους έδωσαν το παρών καθώς και όσους συμμετείχαν τόσο πρόθυμα και ενεργά στην άρτια διοργάνωσή τους, με υπεύθυνο τον Γ. Γραμματέα του ομίλου Ηρακλή Ζωγραφάκη που πήρε και όλο το βαρος της οργάνωσης !

Κείμενο: Μαρία Ζαννιά

(κλικ για μεγένθυση).

 

.

.

02-12-2019 14:40:54