Εκδηλώσεις

ΑΝΩΓΕΙΑ - 2013

Ένα πολύ όμορφο Σαββατοκύριακο απόλαυσαν τα μέλη του Π.Ο.Φ.Σ. με τις οικογένειές τους που συμμετείχαν στη στεριανή εκδρομή στην ευρύτερη περιοχή των Ανωγείων. Αναχωρώντας το Σάββατο πρωί απ’ το Ηράκλειο, μέσω Κρουσώνα αφήσαμε τον άσφαλτο, και μέσα από μια θαυμάσια ορεινή διαδρομή απ’ το Λειβάδι και τα Κρουσανιώτικα όρη, βγήκαμε στ’ Ανώγεια όπου σε τοπική ταβέρνα τιμήσαμε τα … αντικρυστά και τα οφτά!

Κατόπιν πήγαμε στο κατάλυμα που είχαμε κανονίσει, το θαυμάσιο «DELINA MOUNTAIN RESORT» όπου τακτοποιηθήκαμε στις θαυμάσιες σουίτες που διαθέτει και απολαύσαμε τις παροχές του: jacuzzi, spa, θερμαινόμενη πισίνα, σάουνα, μέχρι και … μασάζ!

Η βραδιά συνεχίστηκε στο «καφενείο» του συγκροτήματος με καλή παρέα, καλό φαγητό, αστεία και γέλια μέχρι αργά!

Την Κυριακή το πρωί ξεκινήσαμε βόλτα για τα χιόνια, που τα βρήκαμε στο εγκαταλελειμμένο χιονοδρομικό κέντρο κοντά στο οροπέδιο της Νίδας. Εκεί, παίζοντας με τα τετρακίνητα θηρία τους, κάποιοι δεξιοτέχνες του είδους(!) κατάφεραν να τα … κολλήσουν στα χιόνια κάνοντας υπερβολές και τα πειράγματα έδιναν κι έπαιρναν! Οι ρακές και τα συνοδευτικά της που εμφανίστηκαν πάλι απ’ το … πουθενά αύξησαν  το καλό κλίμα και τη διάθεση που υπήρχε!

Συνεχίσαμε τη τζιπάδα μέχρι το Ιδαίο Άντρο όπου επίσης είχε χιονισμένο τοπίο. Επιστρέφοντας στο κατάλυμα μας, μας περίμενε πλούσιο γεύμα στη μεγάλη ταβέρνα του συγκροτήματος. Και όταν άρχισε το πρόγραμμα με το Βασίλη Σκουλά και το συγκρότημά του, το κέφι βγήκε στα ύψη!

Μόνο όταν τελείωσε αργά το πρόγραμμα πήραμε το δρόμο της επιστροφής γεμάτοι όμορφες αναμνήσεις απ’ το διήμερο που περάσαμε.

Οφείλομε να ευχαριστήσουμε το Γ.Γραμματέα του ομίλου μας Δημήτρη Γιαβρίδη για την άψογη οργάνωση του διήμερου, καθώς και το «DELINA MOUNTAIN RESORT» για τις τιμές και παροχές που μας πρόσφερε. Δεν θα σταματήσουμε να το λέμε: Εμείς στον Π.Ο.Φ.Σ. θα προσπαθήσουμε να περνάμε καλά σε πείσμα των καιρών!!!

                                                                                                                       Κείμενο: Νίκος Λαμπράκης

2013-03-05 09:26:57