Εκδηλώσεις

ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ - ΖΑΡΟΣ - 2013

Άλλο ένα πετυχημένο τριήμερο Αποκριάς – Καθ. Δευτέρας (το 6ο στη σειρά!) απόλαυσαν τα μέλη του ΠΟΦΣ με τις οικογένειές τους που βρέθηκαν στο Ζαρό από το Σάββατο 16 μέχρι και τη Καθ. Δευτέρα 18 Μαρτίου.

Από νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου κατέφθασαν τα μέλη μας και γευματίσαμε σε τοπική ταβέρνα. Το βράδυ συγκεντρωθήκαμε στην ταβέρνα της λίμνης του Ζαρού όπου το πλούσιο δείπνο και η καλή παρέα κράτησε μέχρι αργά.

Την Κυριακή το πρωί αναχωρήσαμε για τζιπάδα δυτικά, και μέσα από μια όμορφη χωμάτινη διαδρομή γεμάτη φύση και ανοιξιάτικες μυρουδιές, φθάσαμε στην κορυφή ενός βουνού, όπου βρίσκεται το όμορφο ξωκλήσι του Τιμίου Σταυρού. Η θέα από κει, υπέροχη! Βοηθούσης και της λιακάδας που υπήρχε, βλέπαμε όλο τον κάμπο της Μεσσαράς, τα Αστερούσια, αλλά και τα Παξιμάδια και τη Γαύδο πεντακάθαρα! Στη συνέχεια κατεβαίνοντας, βρεθήκαμε στο φράγμα της Φανερωμένης, και μετά από μια μικρή στάση εκεί, καταλήξαμε έξω από το Ζαρό στη ταβέρνα του Πετρογιάννη όπου «τιμήσαμε» τις νόστιμες πέστροφες που εκτρέφει.

Το βράδυ της Κυριακής, το κλασικό πλέον μασκέ πάρτυ στο BAR του ξενοδοχείου «ΙΔΗ» ήταν απίθανο! Πρωτότυπες στολές, εντυπωσιακές εμφανίσεις, αλλά πάνω απ’ όλα πολύ κέφι, γέλια και χορός στους ρυθμούς που έδινε ο D.J. μας Δημήτρης Γιαβρίδης!

Την Καθαρή Δευτέρα το πρόγραμμα ήταν πιο χαλαρό. Μετά από ένα καφεδάκι στη λιακάδα, ξεκινήσαμε μια τζιπάδα μέχρι τον «Απόλυχνο» όπου πετάξαμε χαρταετούς, χαρήκαμε τη φύση και απολαύσαμε στην ταβέρνα του «Γιώργη» νηστίσιμες λιχουδιές αλλά και τη σπεσιαλιτέ του, τα πεντανόστιμα … αντικρυστά!!!

Το Δ.Σ. του ΠΟΦΣ ευχαριστεί τους φίλους και μέλη του που συμμετείχαν στο τριήμερο αλλά και τον Γιώργο Τριανταφυλλίδη που τόσα χρόνια οργανώνει άψογα και φροντίζει για την επιτυχία του τριημέρου.

                                                                                                                          Κείμενο: Νίκος Λαμπράκης

2013-03-21 10:18:33