Εκδηλώσεις

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ - ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ - 2014

Με μεγάλη επιτυχία έγινε και αυτή τη χρονιά η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Π.Ο.Φ.Σ. στο κέντρο 'ΑΓΡΑΜΠΕΛΗ' το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014. Πολλά μέλη και φίλοι του Π.Ο.Φ.Σ. από όλη την Κρήτη διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σε μια βραδιά που τα είχε όλα.

Ο Γ.Γ. του Π.Ο.Φ.Σ. Δημήτρης Γιαβρίδης παρουσίασε τη βραδιά καλώντας τα μέλη του Δ.Σ. και δίνοντας τον λόγο για ένα σύντομο χαιρετισμό στον Πρόεδρο του Π.Ο.Φ.Σ. Γιώργο Τριανταφυλλίδη. Στη συνέχεια έγινε ενας σύντομος απολογισμός από τον ταμία Νίκο Δροσατάκη και η παρουσίαση του προγράμματος του 2014 απο τον Αντιπρόεδρο Νίκο Λαμπράκη. Ο Προέδρος κάλεσε τον Υπολιμενάρχη Κο Βερυκοκίδη για ενα χαιρετισμό αλλά και για να βραβεύσει το μέλος του Π.Ο.Φ.Σ. και της Ο.Ε.Δ. Θεοχάρη Λυραντζάκη για την διάσωση που εκανε σε λουόμενο το καλοκαίρι του 2013 στην Αγία Γαλήνη. Ο Αναπλ. Γ.Γ. Γιώργος Καλογεράκης έδωσε απο ενα αναμνηστικό στα μέλη της Ο.Ε.Δ. Γίωργο Αγαπάκη, Νίκο Ασμάνη και Δημήτρη Γιαβρίδη για την συμμετοχή τους σε διασώσεις.  

Ακολούθησε η απονομή των Silver cards στα φετινά ασημένια μέλη του ομίλου, τον Φραγκίσκο Δασκαλάκη και Ρένα Κουφάκη.

Ο Πρόεδρος έκοψε την πίτα και ξεκίνησε το πρόγραμμα που συνεχίστηκε μέχρι πρωίας με χορούς και τραγούδια. Πολλά δώρα και εκπλήξεις, κάλο φαγητό σε άλλη μια άψογη κατά γενική ομολογία διοργάνωση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί τα μέλη και τους φίλους που τίμησαν την βραδιά, όπως επίσης τον Πρόεδρο της Λ.Φ.Σ.Χ. Στέφανο Βενετάκη, τους εκπροσώπους του Κ.Λ.Η. , τους δωροθέτες αλλά και όλους όσους βοήθησαν στην οργάνωση της εκδήλωσης. Επίσης τον Βαγγέλη Πρινιανάκη για την άψογη εξυπηρέτηση.

2014-01-27 09:38:49