Εκδηλώσεις

ΑΣΚΥΦΟΥ - 2015

Το Σαββατοκύριακο 14-15 Φεβρουαρίου 2015 βρεθήκαμε στο χιονισμένο οροπέδιο του Ασκύφου και καταλύσαμε στο LEFKORITIS RESORT. Τα όμορφα παραδοσιακά δωμάτια του συγκροτήματος, γέμισαν από τα μέλη του Παγκρήτιου Ο.Φ.Σ. με τις οικογένειές τους. Το Σαββατο το βράδυ μασκαρευτήκαμε και γιορτάσαμε με μουσική και φαγητό τις απόκριες. Ωραίες στολές, γέλιο, χορός μέχρι αργά.

Την Κυριακή το πρωί μετά το υπέροχο πρωινό ξεκινήσαμε τζιπάδα για το εσωτερικό του οροπεδίου και μετά στο ορεινό καταφύγιο στο οροπέδιο της Ταύρης. Το υπέροχο τοπίο από το χιόνι που έπεφτε, μας προκαλούσε να ανέβουμε κι άλλο υψόμετρο, κάτι που κάναμε μέχρι που δεν… πήγαινε άλλο !!! Αφού χορτάσαμε … χιονοπόλεμο, εμφανίστηκαν και οι ρακές από τον Σήφη (πάντα προνοητικός) για να ζεστάνουν τα παγωμένα κορμιά μας !!!  Επιστρέψαμε αργά στο ξενοδοχείο, όπου ακολούθησε (ως συνήθως) … λουκούλλειο δείπνο με γεύσεις από κυνήγι που είχε επιμεληθεί ο πάντα φιλόξενος Νίκος Καλογερής με φασιανούς, τσιγαριαστό και άλλα πολλά...!!!

Αναχωρήσαμε γεμάτοι εντυπώσεις, προσπαθώντας να περνάμε καλά σε πείσμα των καιρών !!! Το Δ.Σ. του Παγκρήτιου Ο.Φ.Σ. οφείλει να ευχαριστήσει το μέλος Γιώργο Διλβόη που οργάνωσε το όμορφο διήμερο που περάσαμε. Επίσης ευχαριστούμε τον ιδιοκτήτη του LEFKORITIS RESORT κ. Νίκο Καλογερή για την πάντα άψογη φιλοξενία του

  

 

Φωτογραφίες: Μιχάλης Σταυρουλάκης, Βιβή Αργυράκη, Δημήτρης Γιαβρίδης.

2015-02-17 17:37:25