Εκδηλώσεις

ΕΝ ΠΛΩ 2015

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν την Κυριακή το βράδυ 14 Ιουνίου 2015 οι τετραήμερες εκδηλώσεις ‘ΕΝ ΠΛΩ 2015’ , η γιορτή της θάλασσας, στο χώρο της πλατείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου που για 2Η χρονιά διοργάνωσε ο Παγκρήτιος Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών.

Φίλοι της θάλασσας και του φουσκωτού σκάφους ήρθαν στο λιμάνι και συμμετείχαν στις δραστηριότητες, περιπλανήθηκαν ανάμεσα στα περίπτερα των εκθετών, ενημερώθηκαν σε θέματα ασφάλειας σχετικά με την θάλασσα και το σκάφος, πήγαν βόλτες με φουσκωτά σκάφη του Παγκρητιου Ο.Φ.Σ., δοκίμασαν μοτοσικλέτες στα testridemoto, παρακολούθησαν την επίδειξη της Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης του ομίλου σε συνεργασία με το Κ. Λιμεναρχείο Ηρακλείου, την δεξιοτεχνία τριγώνου φουσκωτών σκαφών και jetski, επίδειξη FLYBOARD, χόρεψαν στους ρυθμούς των Mανώλη Αλεξάκη, Κωστή Σταυρακάκη, Γιώργου και Νίκου Στρατάκη και στο συγκρότημα ‘Ηχος Ανοχής’, παρακολούθησαν χορούς από τις σχολές χορού του Μανώλη Χνάρη, Νίκου Περυσινάκη και Duende Dance Academy. και παράλληλα ψυχαγωγήθηκαν μέσω των εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν στη διάρκεια του τετραήμερου.

Η εκδήλωση ‘ΕΝ ΠΛΩ 2015’ πραγματοποιήθηκε με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, υπό την εποπτεία του Κ. Λιμεναρχείου Ηρακλείου.

Ευχαριστούμε: τον Ο.Λ.Η. τον Πρόεδρο και Δ/νων Σύμβουλο Κο Μπρα αλλά και όλο το προσωπικό του οργανισμού για τη  βοήθεια, τους λιμενικούς του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου για την αμέριστη βοήθεια, μέριμνα και συμμετοχή, τον κεντρικό χορηγό ΕΜ.ΒΕΝΕΡΗΣ Α.Ε., τους χορηγούς NBG Securities, Pastarella, Υasouvlaki, Yankees, Asterion & FCS Security, Καφέ Ηριδανός, Minoan Lines, τους χορηγούς επικοινωνίας Kiss fm 961, Ράδιο 106,2, Music club, Lava fm, Κρητοραμα.

Επίσης τους εκθέτες: Sea action Σαραντινός, Τatarakis Marine, Άπνους, Παναγιωτίδης Ναυτιλιακά, MototecΤριανταφυλλίδης, Μoto Moto, Η & Κ ΑΕΒΕ, Honda Kymco, Piaggio Κούτρης, Asterion-Fcs Securities, Easy cover ασφάλειες, Nicolas Coiffure, Τzorbatzakis Flowers, Πράσινος κόσμος, Βενερης ΑΕ Suzuki, Nissan, Viper Κοτζάμπασης, Captain Hook Γενιτσαρίδης, Κλαδης ενεργειακή, Herballife, Thalasail, Fiat Lancia Jeep Πυραμις ΕΠΕ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ: στον Δ/ντη του ΕΚΑΒ Κο Γιαννακουδάκη αλλά και στο γιατρό Κο Ζερβόπουλο,στους  διασώστες Κουγιουμουτζή & Περαντωνάκη, στα ζαχαροπλαστεία Κουμάκης, τα αναψυκτικά ΦΗΜΗ, στους ιδιοκτήτες jet ski που έλαβαν μέρος στις δεξιοτεχνίες, στα μέλη του ομίλου Βαγγέλη Χάλαρη, Στέλιο Ματθαιάκη, Στέλιο Θεοδώρου, Γιώργο Αγαπάκη, Νίκο Δροσατάκη, Μανόλη Περυσινάκη που προσέφεραν τα σκάφη τους και έκαναν βόλτα το κοινό όλες τις μέρες, το σκάφος του πυροσβεστικού σώματος και τον καπετάνιο Νίκο Λεμονιά, τον Γιώργο Δεσίπρη για την εξαιρετική φωτογραφική κάλυψη, την Ρένα Κουφάκη, Ελένη Πλατάκη και Σουζάνα Κρόπαλη για την οργάνωση της μπουτίκ, τον Μάνο Παπαμαστοράκη και την ομάδα του για την βοήθεια στο στήσιμο όπως και τον Νίκο Χριστάκη, τον Φραγκίσκο Δασκαλάκη για τις διευκολύνσεις στις δημόσιες σχέσεις, τον Μανούσο τον Μιχάλη αλλά και όλους τους ανθρώπους της Asterion Security που ήταν πάντα και παντού και βέβαια όλους όσους έτρεξαν, βοήθησαν, στήριξαν την εκδήλωση με κάθε τρόπο, μέλη και φίλους του Παγκρήτιου Ο.Φ.Σ. και ιδιαίτερα τον Γ.Γραμματέα και ψυχή της εκδήλωσης Νίκο Δροσατάκη όπως και  για την καθοριστική του βοήθεια  τον Ταμία του συλλόγου Μανόλη Περυσινάκη.

.

.

ΑΦΙΣΑ

ΕΚΘΕΤΕΣ

.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΠΕΜΠΤΗ        11-6  :

09.00 Έναρξη έκθεσης

20.30 Επίσημη έναρξη με χαιρετισμούς επισήμων

21.30 Συναυλία με τον ΜΑΝΟΛΗ ΑΛΕΞΑΚΗ μαζί η σχολή χορού του ΜΑΝΟΛΗ ΧΝΑΡΗ

                                                       

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12-6:

19.00 - 20.30 Βόλτες με φουσκωτά

21.45 - 22.30 Επίδειξη από την σχολή χορού DuendeDanceAcademy  

                                                                                        

ΣΑΒΒΑΤΟ     13-6   :

12.30 - 14.00 Βόλτες με φουσκωτά

19.00 - 20.30 Βόλτες με φουσκωτά

19.00 - 20.00 Επίδειξη πρώτων βοηθειών & cprαπό γιατρό & διασώστες του ΕΚΑΒ

20.00 - 20.45 Παρουσίαση κανόνων ασφάλειας στη θάλασσα και  το σκάφος από τους εκπρόσωπους του Κεντρικού  Λιμεναρχείου Ηρακλείου

21.30 Συναυλία με τον ΚΩΣΤΗ ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗ μαζί του η χορευτική ομάδα του Νίκου Περυσινάκη.

                                               

ΚΥΡΙΑΚΗ     14-6  :

11.00 - 12.00 Επίδειξη διάσωσης από την Ομάδα Έρευνας & Διάσωσης του Παγκρήτιου Ο.Φ.Σ. σε συνεργασία με το Σκάφος ΛΣ.119 του Λιμεναρχείου Ηρακλείου

12.00 - 13.30 Επίδειξη τριγώνου φουσκωτών σκαφών

13.30 - 15.00 Επίδειξη τριγώνου JET-SKI

15.00 - 15.30 Επίδειξη FLYBOARD από το κατάστημα CAPTAIN HOOK- ΓΕΝΙΤΣΑΡΙΔΗΣ

18.30 - 20.30 Βόλτες με φουσκωτά

19.30 - 20.30 Παρουσίαση κανόνων ασφάλειας στη θάλασσα και το σκάφος από τους εκπρόσωπους του Κεντρικού  Λιμεναρχείου Ηρακλείου

21.00 - 21.30 Κλείσιμο έκθεσης – χαιρετισμοί επισήμων

21.30 Συναυλία με τους ΝΙΚΟ & ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΡΑΤΑΚΗ μαζί τους η χορευτική ομάδα του Νίκου Περυσινάκη.

.

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ - ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

ΧΟΡΕΥΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

.

.

2015-06-16 13:53:18