Εκδηλώσεις

ΑΓΙΑ ΓΑΛΗΝΗ - 2016

Ένα όμορφο τριήμερο με χαλαρούς ρυθμούς απολαύσαμε την Παρασκευή 16 Ιουλίου έως την Κυριακή 18 Ιουλίου στον αγαπημένο πλέον προορισμό του Παγκρήτιου Ο.Φ.Σ. την Αγία Γαλήνη.!!!!

Το Σάββατο αφού συγκεντρώθηκαν όλα τα μέλη περάσαμε την μέρα μας στην παραλία ενώ το βράδυ απολαύσαμε και φέτος τα πλούσια εδέσματα που ετοίμασε για εμάς ο Φανούρης στην Ταβέρνα Στόχος. Η καλή διάθεση και τα γέλια δεν έλειψαν και από αυτό το τραπέζι. Μετά το φαγητό χαλαρώσαμε στην παραλία και στην συνέχεια πήραμε το πότο μας στο Λιμάνι της Αγ. Γαλήνης συζητώντας για το πρόγραμμα της επόμενης μέρας !

Κυριακή και αφού απολαύσαμε τον πρωινό ύπνο, λίγο πριν το μεσημέρι, φτάσαμε στον Αγ, Γεώργιο για παιχνίδι με τα κύματα και φαγητό με θεά το απέραντο γαλάζιο . Κατά την επιστροφή επισκεφτήκαμε στον Κόκκινο Πύργο τις εκδηλώσεις του Ναυταθλητικού Ομίλου Τυμπακίου όπου και συνομιλήσαμε με τον υπεύθυνο της διοργάνωσης για τις δραστηριότητες του Ομίλου .

Οι μέρες χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς πέρασαν πολύ ευχάριστα και εδώ οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον αρχηγό της αποστολής Χάρη Λυρατζάκη &Υιοί , για την ακόμα μια φορά άψογη οργάνωση !!!

Κείμενο φωτογραφίες: Ελένη Πλατάκη

.

.

2016-07-20 14:38:44