Εκδηλώσεις

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ - ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ - 2017

Με μεγάλη επιτυχία έγινε και αυτή τη χρονιά η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και ο ετήσιος χορός του Παγκρήτιου Ο.Φ.Σ. στο κέντρο 'ΑΓΡΑΜΠΕΛΗ' το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017.

Εκπρόσωποι της Περιφέρειας Κρήτης του Λιμενικού σώματος, του Στρατού, του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου, του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, της τοπικής αυτοδιοίκησης, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ο.Φ.Σ., της Λέσχης Φ.Σ.Χανίων, αλλά και πολλά μέλη και φίλοι του Παγκρήτιου Ο.Φ.Σ. από όλη την Κρήτη διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σε μια βραδιά που τα είχε όλα.

Ο Ηρακλής Ζωγραφάκης μαζί με τον Νίκο Λαμπράκη παρουσίασαν τη βραδιά καλώντας τα μέλη του Δ.Σ. και δίνοντας τον λόγο για ένα σύντομο χαιρετισμό στον Πρόεδρο του ομίλου Δημήτρη Γιαβρίδη, όπου αναφέρθηκε στο σχέδιο εξέλιξης της επίλεκτης Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά, το πρώτο σκάφος ‘searchandrescue’ στη Ελλάδα με διεθνής προδιαγραφές και πλόες παντός καιρού, ζητώντας παράλληλα την στήριξη των αρχών του τόπου για την κατασκευή του.

Στη συνέχεια έγινε ένας απολογισμός των πεπραγμένων του 2016 από τον ταμία του ομίλου Μανόλη Περυσινάκη και η παρουσίαση του προγράμματος του 2017 από τον Γ.Γραμματέα Νίκο Δροσατάκη. Σύντομο χαιρετισμό απεύθυναν ο Διοικητής της 7ης Περιφέρειας Λιμενικού Σώματος και Κεντρικός Λιμενάρχης Ηρακλείου Κος Σαιτάκης και ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του Ο.Λ.Η. Κος Φιλιππής.

Ακολούθησε η απονομή της Silver card στο φετινό ασημένιο μέλος του ομίλου τον Παράσχο Γαιτάνο.

Ο Πρόεδρος έκοψε την πίτα ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τις υπηρεσίες που προσφέρουν με κόπο, σοβαρότητα και ταπεινοσύνη στον σύλλογο και ξεκίνησε το πρόγραμμα που συνεχίστηκε μέχρι πρωίας με χορούς και τραγούδια από το συγκρότημα του μαέστρου Νεκτάριου Σαατσάκη ‘ΤΕΣΣΕΡΙΣ’ . Πολλά και μεγάλα δώρα, εκπλήξεις, κάλο φαγητό σε άλλη μια άψογη κατά γενική ομολογία διοργάνωση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί τα μέλη, τους φίλους, τις αρχές του τόπου που τίμησαν τον όμιλο, όπως επίσης, τους δωροθέτες αλλά και όλους όσους βοήθησαν στην οργάνωση της εκδήλωσης. Επίσης τον Βαγγέλη Πρινιανάκη για την άψογη εξυπηρέτηση.

Φωτογραφίες: Ελένη Πλατάκη, Σουζάνα Κρόπαλη

.

.

2017-02-18 12:25:49