Εκδηλώσεις

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑΣ - ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕΛΩΝ

Την Τρίτη 16 Μαΐου 2017 σε μια σεμνή γιορτή στις εγκαταστάσεις του Παγκρήτιου Ο.Φ.Σ. δόθηκε η ονομασία 'ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΚΡΥΔΑΚΗΣ' στην αίθουσα του ομίλου στη μνήμη του επί σειρά ετών εκλιπόντος προέδρου του ομίλου. Ο Αντιπρόεδρος του ομίλου Γιώργος Γεωργαντάς εκφώνησε λόγο προς τιμήν του και δόθηκε ένα αναμνηστικό της εκδήλωσης στην σύζυγο του Κα Καφετζάκη Νατάσα. Επίσης αναγνώστηκε μια συγκινητική ευχαριστήρια προς τον όμιλο επιστολή από την μητέρα του Αντώνη.

Στη συνέχεια και μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ομίλου δόθηκε το διακριτικό 'ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΠΡΟΠΕΛΑ' ως αναμνηστικό στα μέλη που έχουν εγγραφεί και συμπληρώσει 10 και πάνω συνεχόμενα έτη έγκυρα και ενήμερα στον όμιλο και το διακριτικό 'ΧΡΥΣΗ ΠΡΟΠΕΛΑ' ως αναμνηστικό στα μέλη που έχουν εγγραφεί και συμπληρώσει 20 και πάνω συνεχόμενα έτη έγκυρα και ενήμερα στον όμιλο. Παράλληλα δόθηκε και το διακριτικό, με ιδιαίτερη σημασιολογία, ΄ΧΡΥΣΟ ΠΗΔΑΛΙΟ στον Πρόεδρο του Δ.Σ. του ομίλου Δημήτρη Γιαβρίδη, ένα διακριτικό που είναι μοναδικό και μεταφέρεται στον εκάστοτε πρόεδρο του ομίλου. Οι προπέλες θα δίνονται κάθε χρόνο στον ετήσιο χορό του ομίλου στα μέλη που συμπληρώνουν και αυτά 10 χρόνια και σε όσα μέλη συμπληρώνουν 20 χρόνια θα αντικαθιστούνται οι ασημένιες προπέλες με χρυσές.

Με μεγάλη χαρά έγιναν οι απονομές των διακριτικών στα μέλη. Με την ευκαιρία παραβρέθηκαν παλαιότερα μέλη μετά από καιρό και άρχισαν οι ιστορίες και μαζί με μεζέδες, μουσική  και κρασάκι πέρασε μια εξαιρετική βραδιά με πολύ κέφι και όρεξη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο μέλος μας και χρυσοχόο Γιώργο Στειακάκη που φιλοτέχνησε και χορήγησε τις υπέροχες προπέλες και το πηδάλιο που είναι μάλιστα μοναδικά σχέδια και στον Μανώλη Περυσινάκη που ανέλαβε όλη την οργάνωση της βραδιάς και έψησε τους μεζέδες μέχρι τέλους για όλους.

 

 

ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΧΡΥΣΗ ΠΡΟΠΕΛΑ 

1.   ΑΣΜΑΝΗΣ Νίκος

2.   ΓΑΙΤΑΝΟΣ Παράσχος

3.   ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ Γιώργος

4.   ΓΙΑΒΡΙΔΗΣ Δημήτρης

5.   ΓΙΑΜΑΛΑΚΗΣ Μανώλης

6.   ΔΑΝΔΑΛΗΣ Αλέκος

7.   ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ Νίκος

8.   ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ Γιώργος

9.   ΜΑΝΙΑΔΑΚΗΣ Νίκος

10. ΤΑΒΛΑΔΩΡΑΚΗΣ Γιάννης

11. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ Γιώργος

12. ΤΣΑΚΑΣ Σήφης

 

ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΠΡΟΠΕΛΑ

 

1.   ΑΓΑΠΑΚΗΣ Γιώργος

2.   ΑΡΓΕΝΤΗΣ Γιάννης

3.   ΓΕΩΡΓΑΚΑΚΗΣ Λευτέρης

4.   ΔΕΛΗΣΑΒΒΑΣ Γιώργος

5.   ΚΑΓΙΑΜΠΑΚΗΣ Μανώλης

6.   ΚΟΝΣΟΛΑΚΗΣ Μιχάλης

7.   ΚΟΥΦΑΚΗ Ρένα

8.   ΚΤΙΣΤΑΚΗΣ Γιώργος

9.   ΛΥΡΑΤΖΑΚΗΣ Χάρης

10. ΜΑΤΘΑΙΑΚΗΣ Μανώλης

11. ΜΕΡΑΜΒΕΛΙΩΤΑΚΗΣ Μιχάλης

12. ΜΩΡΑΙΤΗΣ Βαγγέλης

13. ΠΑΠΑΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ Κώστας

14. ΠΑΠΑΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ Μάνος

15. ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ Μανώλης

16. ΠΡΕΒΕΛΙΑΝΑΚΗΣ Μανώλης

17. ΠΥΘΑΡΟΥΛΗΣ Μανώλης

18. ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ Μανώλης

19. ΣΤΕΦΑΝΟΥΔΑΚΗΣ Γιώργος

20. ΤΑΤΑΡΑΚΗΣ Μιχάλης

21. ΦΑΣΟΥΛΑΚΗΣ Μανώλης

22. ΨΑΛΤΑΚΗΣ Γιώργος

23. ΨΥΧΑΡΑΚΗΣ Δράκος

 

(πατήστε κλικ για να μεγαλώσουν οι φώτο)

   

Φωτογραφίες: Ελένη Πλατάκη, Σουζάνα Κρόπαλη.

2017-05-19 10:46:27