Εκδηλώσεις

18η ΕΤΗΣΙΑ ΠΑΡΟ-ΑΝΤΙΠΑΡΟ 2021
Άλλη μια εκδρομή του Παγκρήτιου Ομίλου Φουσκωτών Σκαφών έλαβε τέλος, άλλη μια χαρούμενη ανάμνηση δημιουργήθηκε στις ψυχές μας!
Φέτος αποφασίσαμε να πάμε στην Πάρο και στην Αντίπαρο, μέρη αγαπημένα σε όλους! Ξεκινήσαμε λοιπόν την Παρασκευή το πρωί με πολύ όρεξη και με ένα 4ρακι ξεψυχισμένο στην πλώρη μας! Πρώτη στάση στα Χριστιανά για ανασύνταξη και μια γρήγορη βουτιά! Δεύτερη στάση στην Σίκινο, ένα υπέροχο νησί! Βουτιές και οι πρώτες μπύρες άνοιξαν ..... μετά από ένα φοβερό μεσημέρι αναχωρήσαμε για Πάρο και το λιμάνι της Νάουσας όπου μας καλοδέχτηκαν τα μέλη μας που ήρθαν ακτοπλοϊκός.
Το Σάββατο ήταν μια μέρα χαλάρωσης με μπάνιο στις περίφημες Κολυμπήθρες και στο ξακουστό Μοναστήρι !
Το βράδυ ήρθε η ώρα του παραδοσιακού γλεντιού στην Ταβέρνα Μελτέμι με πολύ όρεξη και με τους ήχους της λύρας και του λαούτου του Κ. Σταυράκη και του Ν. Αστυρακάκη που για ακόμη μια χρόνια μας ακολούθησαν! Μετατρέψαμε λοιπόν την Πάρο σε Κρήτη με μαντινάδες τραγούδια κ εννοείται μπόλικη τσικουδιά!
Κυριακή πρωί όλα τα σκάφη έτοιμα και αναχώρηση για Αντίπαρο που και εκεί μας υποδέχτηκαν τα μέλη μας που ήρθαν ακτοπλοϊκός και όλοι μαζί περάσαμε μια μέρα χαλάρωσης με κέφι και τραγούδι πάνω στα σκάφη μας! Εκεί μαζί μας έπλευσε και ο κ. Σπύρος Κοτσαμπάσης ιδιοκτήτης της εταιρίας Viper που χρόνια τώρα ακολουθεί τον όμιλο μας! Κυριακή βράδυ επιστροφή στην Νάουσα όπου πήραμε δείπνο στα εξαιρετικά τοπικά εστιατόρια και νωρίς για ύπνο!
Την Δευτέρα αναχωρήσαμε 11:00 το πρωί από την Νάουσα με προορισμό την Σαντορίνη με μια μικρή στάση στο Μαγγανάρι της Ιού για μπάνιο και ξεμούδιασμα! Στην Σαντορίνη καθιερωμένο ραντεβού στις επιστροφές μας από τα νησιά η συνάντηση στο Αμμούδι και στην ταβέρνα την κυρά Κατίνας που δεν γερνάει με τπτ! 5:00 το απόγευμα και με ένα ελαφρό 4αρι στην πρύμνη μας αναχωρήσαμε για το Ηρακλειο!
Η εκδρομή μας για ακόμη μια χρόνια είχε πολλές ιστορίες γέλιου που δεν θα αναφέρω για ευνόητους λόγους!
 
                                    
2021-09-16 19:34:14