Εκδηλώσεις

ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΟΦΣ 2023 ΜΙΚΡΗ 29/6/2023 - 2/7/2023
Ανάφη Αστυπάλαια 2023 
( παράλληλη αγάπη )
 
Φέτος οι  εκλογές μας χάλασαν λίγο το πρόγραμμα , παρόλα αυτά ο Παγκρήτιος έκανε δυο εκδρομές. Η πρώτη είχε προορισμό τα δωδεκάνησα και διάρκεια 13 μέρες και η δεύτερη προορισμό την Ανάφη και την Αστυπάλαια με διάρκεια 4 μέρες .
Παράλληλες εκδρομές λοιπόν …
Εξού και το άσμα που έγινε viral στην εκδρομή μας , το παράλληλη αγάπη , εξού κ ο τίτλος του κειμένου ! 
Ξεκινήσαμε λοιπόν Πέμπτη ξημερώματα 6 σκάφη με τον καιρό  4 μποφόρ στην πάντα μας από δεξιά με πρώτο προορισμό την Ανάφη ! Ο Νίκος ο Μανώλης ο Μιχάλης ο Ανταλκυδας ο Γιωργος και ο Ηρακλης , φορτωμένος ο καιρός αλλά και η όρεξη όλων ! Χωρίς ιδιαίτερα απρόοπτα , αφού κ ο Γιωργος ξεκίνησε εν τέλη , φτάσαμε στο πανέμορφο νησάκι , δέσαμε κ άρχισε η αναζήτησή ταβέρνας για το βραδινό καθιερωμένο γλεντάκι! Ο Νίκος βρήκε το μέρος και μαζί και οι 26 δλδ βρεθήκαμε ν τραγουδάμε παρέα το βράδυ στην πολύ όμορφη Χώρα της Αναφης. 
Παρασκευή πρωί ξενυχτισμένοι  αλλά και με πολύ όρεξη ξεκινήσαμε για την Αστυπάλαια. Μια ωριτσα και κάτι και όλοι μαζί δέσαμε στο γραφικό λιμανακι της Αστυπάλαιας ! Από τα vhf Ακουγόταν το σουξέ της εκδρομής ( παράλληλη αγάπη ) , και όλη με όρεξη διασκορπιστήκαμε στο νησί .. 
Καμινακια , Λιβάδι , βαθύ , Ανάληψη μερικοί απ τους προορισμούς που βρεθήκαμε ! 
Το Σάββατο μια από τα ίδια με νέες αφίξεις , ο πρόεδρος ο ταμίας προστέθηκαν στην παρέα μας και αυτό δεν θα μπορούσε να μείνει χωρίς γλέντι …. Έτσι το βράδυ και οι 36 βρεθήκαμε στο Καΐρι της χώρας κάτω απ το κάστρο κ με θέα το λιμάνι γίναμε πάλι «διάσημοι» και σε αυτό το νησί …. Ότι βρέθηκε στο δρόμο μας , έμαθε την τρέλα μας , από σερβιτόρους μέχρι και παρκαρισμένα τρίκυκλα….
Την Κυριακή , αφού έγινε ανεφοδιασμός , μεταφερθήκαμε στο απέναντι νησάκι , κουνουπας, όπου θέσαμε όλοι μαζί και εκεί δώσαμε τέλος στην εκδρομή μας με ένα ωραίο πάρτυ πάνω στα σκάφη …. Εννοειται ακούγοντας σε repeat τον ύμνο πλέον του 4 μερου ( παράλληλη αγάπη ). 
Τέλος αφού προστέθηκαν και ο αντιπρόεδρος με τον Χαρίτο , ξεκινήσαμε όλοι μαζί 10 σκάφη πια , για την επιστροφή μας … σε σχεδόν 3.5 ώρες και απόλυτη μπονάτσα γυρίσαμε στην ντια για την τελευταία βουτιά και τον αποχαιρετισμό μας !!!! 
Και του χρόνου με υγεία σε όλους …
 
ΥΓ Παράλληλη αγάπη …….

(κλικ για μεγένθυση)

(κλικ για μεγένθυση)

(κλικ για μεγένθυση)

(κλικ για μεγένθυση)

2023-06-29 17:21:52