Εκδηλώσεις

ΚΑΖΑΝΕΜΑΤΑ 2022

Τα μέλη του ΠΟΦΣ – με δεσμούς από τις θαλασσινές εξορμήσεις τους και τις ωραίες παρέες στη στεριά – έδωσαν ραντεβού την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου μαζί με τους φίλους του Ομίλου για να χαρούν και να διασκεδάσουν, με αφορμή την απόσταξη της ρακής για τη νέα χρονιά. Ομολογουμένως, ήταν από τα πιο κεφάτα ρακοκάζανα που έγιναν φέτος στο Ηράκλειο, με την ευθυμία να είναι διάχυτη…

Στο φιλόξενο και με χαρακτήρα ρακοκάζανο του Στείρωνα, με τον κρητικό και αρχαιοελληνικό διάκοσμο, το γλέντι άναψε γρήγορα. Γι αυτό φρόντισε ο λυράρης Κώστας Σταυρακάκης και η παρέα του, εναλλάσσοντας κρητικά και έντεχνα μουσικά ακούσματα.

Για άλλη μια φορά το κέρασμα του ΠΟΦΣ ήταν γενναιόδωρο και στην πρόσκληση ανταποκρίθηκαν εκπρόσωποι από το Λιμεναρχείο Ηρακλείου και την Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης, αλλά και ο “δίδυμος” όμιλος, η Λέσχη Φουσκωτών Σκαφών Χανίων.

Η συνάντηση, που ξεκίνησε νωρίς το μεσημέρι, κράτησε μέχρι το βράδυ με χορό, κέφι, παρέες, μαντινάδες αλλά και ανέκδοτα.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ την Μαρία Ζανιά για την επιμέλεια του κειμένου που διαβάσατε.

Ακόμα τους ψήστες μας :  Παντελή Σαάπογλου στην Ψησταριά , Ηρακλή Ζωγραφάκη στα Αντικριστά , Μανώλη Φασουλάκη στα Βραστά.

Και τέλος τον Γιώργο Γεωργαντά για την γενική επίβλεψη στο σερβίρισμα ώστε να φάνε όλοι.

 

 

(κλικ για μεγένθυση)

(κλικ για μεγένθυση)

 

(κλικ για μεγένθυση)

 

 

 

 

2022-12-04 14:40:01