Εκδηλώσεις

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ - ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ 2024

Με μεγάλη επιτυχία έγινε και αυτή τη χρονιά η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας και ο ετήσιος χορός του Παγκρήτιου Ο.Φ.Σ. στο κέντρο 'ΑΓΡΑΜΠΕΛΗ' την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024 για πρώτη φορά μεσημέρι.

Εκπρόσωποι της 7ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου, της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης, του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ο.Φ.Σ., της Λέσχης Φ.Σ.Χανίων, του HERAKLION YACHTING CLUB αλλά και πολλά μέλη και φίλοι του Παγκρήτιου Ο.Φ.Σ. από όλη την Κρήτη διασκέδασαν μέχρι το βράδυ.

Σύντομο χαιρετισμό απεύθυναν η Διοικητής της 7ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Πλοίαρχος Λ.Σ. Κα Χασιώτη Δήμητρα, ο νέος Κεντρικός Λιμενάρχης Ηρακλείου Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. Κος Τσομπάνης Νίκος, η εκπρόσωπος του Ο.Λ.Η. Κα Τσαντηράκη Ελένη, ο Πρόεδρος της ομοσπονδίας (Ε.ΟΜ.Ο.Φ.Σ.) Κος Ξυγκάκης Γιάννης, ο πρόεδρος της Λέσχης Φουσκωτών Σκαφών Χανίων Κος Μαθιουδάκης Γιώργος.

Μετά την κοπή της πίτας από το Διοικητικό Συμβούλιο του ομίλου ξεκίνησε το πρόγραμμα που συνεχίστηκε μέχρι το βράδυ με χορούς και τραγούδια από το συγκρότημα της Τερέζας Κρητικού. Πολλά και μεγάλα δώρα, πολύ κάλο φαγητό σε άλλη μια άψογη κατά γενική ομολογία διοργάνωση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί τα μέλη, τους φίλους, τις αρχές του τόπου που τίμησαν τον όμιλο, όπως επίσης, τους δωροθέτες, αλλά και όλους όσους βοήθησαν. Επίσης τον Βαγγέλη Πρινιανάκη για την άψογη εξυπηρέτηση.

(κλικ για μεγένθυση)

(κλικ για μεγένθυση)

(κλικ για μεγένθυση)

(κλικ για μεγένθυση)

(κλικ για μεγένθυση)

 

(κλικ για μεγένθυση)

 

2024-02-11 00:06:04