Εκδηλώσεις

7ο ΕΝ ΠΛΩ 2024 30/5 - 2/6/2024

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν την Κυριακή το βράδυ 2 Ιουνίου 2024 οι τετραήμερες εκδηλώσεις ‘ΕΝ ΠΛΩ 2024’ Η γιορτή της θάλασσας, στο χώρο της πλατείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου.

Πλήθος από φίλους της θάλασσας και του φουσκωτού σκάφους ήρθε στο λιμάνι και συμμετείχε στις δραστηριότητες, περιπλανήθηκε ανάμεσα στα περίπτερα των εκθετών, ενημερώθηκε σε θέματα ασφάλειας σχετικά με την θάλασσα και το σκάφος, πήγε βόλτες με φουσκωτά σκάφη του Παγκρητιου Ο.Φ.Σ., δοκίμασε μοτοσικλέτες στα test ride moto, παρακολούθησε την επίδειξη της Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης του Ομίλου σε συνεργασία με το Κ. Λιμεναρχείο Ηρακλείου, και χόρεψε στους ρυθμούς του συγκροτήματος του Κωστή Σταυρακάκη, και παράλληλα ψυχαγωγήθηκε μέσω των εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν στη διάρκεια του τριήμερου.

Η εκδήλωση ‘ΕΝ ΠΛΩ 2024’ πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, υπό την εποπτεία του Κ. Λιμεναρχείου Ηρακλείου.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους εκθέτες που μας εμπιστεύθηκαν άλλη μία χρονιά και με την σειρά τους παρουσίασαν πολύ καλοστημένα περίπτερα με υπηρεσίες αλλά και προϊόντα σε όλους τους επισκέπτες.

Τον Κωστή Σταυρακάκη και την παρέα του που μας διασκέδασαν αυτά τα βράδια.

Τέλος να ευχαριστήσουμε τα μέλη μας που έκαναν βόλτες με τα σκάφη τους τον κόσμο , το μέλος μας Νίκο Χρηστάκη για την βοήθειά του στην κατασκευή και στο στήσιμο του περιπτέρου μας και βέβαια όλους όσους έτρεξαν , βοήθησαν , στήριξαν , συντέλεσαν με κάθε τρόπο στο να στηθεί και να λειτουργήσει άψογα αυτή η εκδήλωση.

2024-06-02 09:43:16