Εκδηλώσεις

ΧΡΥΣΗ - 2012

Μια φορά και έναν καιρό υπήρχε ένα όμορφο νησάκι που το έλεγαν Χρυσή , αποφάσισε λοιπόν το Δ.Σ. του Π.Ο.Φ.Σ. να οργανώσει μια εκδρομή σ΄αυτο το όμορφο, εξωτικό νησάκι. Αρχηγούς για την αποστολή αυτή όρισαν τον Γαιτάνο Πάρη και τον Κων/νο Παπαμαστορακη. Την Παρασκευή το βράδυ ξεκίνησαν οι πρώτοι από το Ηράκλειο, το Σάββατο το πρωί έφτασαν κάποιοι άλλοι, ήρθαν ακόμη και από τον Τσουτσουρα. Συνολικά μετρήσαμε 11 σκάφη του Ομίλου.Ήμασταν περίπου 60 άτομα. Πολλά παιδιά, χαρούμενες και ευχάριστες παρουσίες .

Στήσαμε τα σταντς που αγοράστηκαν πρόσφατα από τον όμιλο και που αποδείχθηκαν σωτήρια για την διαμονή μας στο νησί. Όλοι μαζί , μια μεγάλη οικογένεια απλωμένοι στην νοτική πλευρά του νησιού απολαμβάναμε τον ήλιο την θάλασσα αλλά και τα άφθονα εδέσματα. Ο Παράσχος μας διασκέδασε με την μουσική του άλλα αποδείχθηκε ότι είναι και άριστος ψήστης . Κάποιος το Σαββατόβραδο την κοπάνησε από το νησί , ονόματα δεν λέμε , έχει ένα dolfin 7.10 με μια 300 SUZUKI άλλα ευτυχώς την επομένη επέστρεψε φέρνοντας κόσμο και πάγο. Υπήρξε βέβαια και μια παρέα του Ομίλου που προτίμησε να στήσει την δικιά της Τέντα , παρόλα αυτά η παρέα δεν αποκόπηκε από την συσπειρωμένη μάζα του ομίλου . Επίσης κάποιος νεαρός είχε την φαεινή ιδέα να κάνει γκράφιτι στα βράχια ! (χωρίς σχόλια )
Το παράδοξο είναι πως, παρότι οι αρχηγοί της αποστολής είχαν αρκετή εμπειρία από το νησί , αποδείχθηκε εκ των υστέρων ότι η επιλογή του τόπου διαμονής μας ήταν λανθασμένη και θα έπρεπε από την πρώτη στιγμή να εγκατασταθούμε ανατολικά . Πράγματι την Κυριακή το πρωί , αποφασίσθηκε η μετακίνηση μας στο ανατολικό μέρος του νησιού . Η παραλία υπέροχη και οι συνθήκες ιδανικές , η μεταφορά μας έγινε γρήγορα και με ασφάλεια και ξαναστήησαμε τα σταντς όπου περάσαμε ένα υπέροχο Κυριακάτικο μεσημέρι. Αρκετό φαΐ , αλκοόλ και περίσσιο γέλιο .Ο Γιάννης νέο μέλος του συλλόγου διασκέδασε τα παιδιά μας κάνοντας τα θαλάσσια δαχτυλίδια . Κατά της 5 αποφασίσθηκε η αναχώρηση της ομάδας από το νησί , κάποιοι αποφάσισαν να παρατείνουν την παραμονή τους στο νησί μέχρι τις 8 , καλώς ή κακώς το αφήνω στην κρίση σας.

Εύχομαι για όσους δεν ήρθαν να πέρασαν καλά αλλά και για μας που πήγαμε και περάσαμε ακόμη καλύτερα, Καλό Καλοκαίρι !

                                                                                                                           Κείμενο: Κων/νος Παπαμαστοράκης

2012-06-06 14:48:01