Εκδηλώσεις

ΑΓΙΑ ΓΑΛΗΝΗ - 2012

Ένα διαφορετικό από τα συνηθισμένα Σαββατοκύριακα του καλοκαιριού απόλαυσαν τα μέλη του Π.Ο.Φ.Σ. με τις οικογένειές τους που συμμετείχαν στην Αγία Γαλήνη το διήμερο 28 & 29 Ιουλίου 2012.

Το πρόγραμμα παρόλο που ήταν … χαλαρό, το απολαύσαμε στο έπακρο! Αφού τακτοποιηθήκαμε στα δωμάτιά μας, κατεβήκαμε στο beach bar 'so far so good' το οποίο χρησιμοποιούσαμε ως … ορμητήριο για τις βουτιές μας στη θάλασσα και τα θαλάσσια σπορ. Κάτω από τους ήχους της μουσικής, σβήναμε τη δίψα μας με δροσερά … mohitos και το κέφι δεν άργησε να απογειωθεί! Τα πειράγματα, τα … μπουγέλα  και τα γέλια έδιναν και έπαιρναν!

Το βράδυ, δειπνήσαμε στην παρακείμενη ταβέρνα του Φανούρη 'ΣΤΟΧΟΣ' ο οποίος είχε ετοιμάσει στον ξυλόφουρνο νοστιμότατα «κλέφτικα» κρέατα και ποικιλίες που μαζί με το ντόπιο κρασί κράτησαν την παρέα μας μέχρι αργά. Φυσικά η βραδιά έκλεισε στο διπλανό μπαράκι !

Την Κυριακή η παρέα μεγάλωσε, αφού ήρθαν κι άλλοι απ’ το Ηράκλειο και η μέρα κύλησε όμορφα και χαλαρά, όπως και η προηγούμενη!

Η οργάνωση από τον αρχηγό εκδρομής Χάρη Λυρατζάκη ήταν άψογη, αφού είχε φροντίσει για όλα και κατά γενική ομολογία έμειναν ευχαριστημένοι οι 75 και πλέον συμμετέχοντες, μεχρι που συμφωνήσαμε να καθιερωθεί η εκδρομή και ο αρχηγος και για του χρόνου !!!!

                                                                                                                                       Κείμενο: Νίκος Λαμπράκης

   

2012-07-31 10:08:06