Εκδηλώσεις

6α ΚΑΖΑΝΕΜΑΤΑ - 2012

Για 6η συνεχή χρονιά ο Π.Ο.Φ.Σ. διοργάνωσε τα ΚΑΖΑΝΕΜΑΤΑ. Τα Καζανέματα γίνονται σε ένα παραδοσιακό ρακοκάζανο, πατητήρι, μουσείο ψηλά στον Στείρωνα «ΜΥΡΑΓΑΠΗ». Πέρα από τα μέλη μας και τους τοπικούς φίλους μας, παραβρέθηκαν και φίλοι από Αθήνα, μέλη των ομίλων ΟΦΣΕ, ΙΑΣΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΟΣ, Seahawks και από τη Λέσχη Φουσκωτών Σκαφών Χανίων.

Ξεκινήσαμε από το σκοπευτήριο ΣΟΑΡΚΑΛ για να ρίξουμε με πιστόλια και συνεχίσαμε στο ρακοκάζανο με φαγοπότι, ξενάγηση και ενημέρωση για τον παραδοσιακό τρόπο με τον οποίο παράγεται η ρακί καθώς και το  κρασί. Εκπληκτικό το συγκρότημα του Βαγγέλη Πυθαρούλη μαζί με τον ακούραστο Πάρη Γαιτάνο στο τουμπελέκι μας έκαναν συντροφιά όλη τη μέρα και νύχτα. Γλέντι, φαγητό και χορός για πάνω από 12 ώρες.


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Π.Ο.Φ.Σ. θελει να ευχαριστήσει όλους τους φίλους που και φέτος μας τίμησαν με την παρουσία τους και ήρθαν από μακριά να γιορτάσουμε και να κάνουμε παρέα, τα μέλη και φίλους του ομίλου που παραβρέθηκαν, τον Βαγγέλη Πυθαρούλη με το συγκρότημα του, τον Βασίλη Κορσάβα, τον Πάρη Γαιτάνο, και όλους όσους βοήθησαν στην οργάνωση αυτή με πρώτο τον υπεύθυνο της εκδήλωσης Γιάννη Τυράκη που για άλλη μια φορά ξεπέρασε τον εαυτό του και σε συνεργασία με τον Μανόλη Ματθαιάκη οργάνωσαν τα καλύτερα ΚΑΖΑΝΕΜΑΤΑ που έγιναν ποτέ.

2012-12-03 22:12:45