Τα νέα μας

ΚΑΠΕΤΑΝΙΑΝΑ 2018

Κυριακή πρωί 30 Σεπτεμβρίου και μετά από καιρό μια αρκετά μεγάλη παρέα  από μέλη του  Παγκρήτιου Ο.Φ.Σ. με τις οικογένειες τους συναντηθήκαμε στο καθορισμένο ραντεβού  για να ξεκινήσει  η εκδρομή μας στα Καπετανιανά, ένα ιστορικό χωριό που βρίσκεται χωμένο μέσα σε μια πέτρινη ράχη της οροσειράς των Αστερουσίων

Ένα κομβόι 13 αυτοκίνητων, μέσα από μια διαφορετική διαδρομή στην άγρια ομορφιά της Νοτιάς Κρήτης κατέληξε στο παραθαλάσσιο χωριό Αι Γιάννης που βρίσκεται στην έξοδο του φαραγγιού της Γούλας.

 Οι εναλλαγές του καιρού πολλές. Ξεκινήσαμε με ήλιο και 27℃,  συναντήσαμε βροχή, συννεφιά και κρύο, όμως στην παραλία του Αι Γιάννη χαρήκαμε τον  ήλιο και το πανέμορφο τοπίο . Από την παρέα μας δεν έλειψαν και τα «Δελφινάκια» του Παγκρήτιου Ο.Φ.Σ. που είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με τα φιλαράκια τους και να απολαύσουν ξέγνοιαστες στιγμές.

Μετά το καφέ και  την μπύρα στην θάλασσα,  ξεκινήσαμε με προορισμό τους ξενώνες   «Θαλόρη»  που σημαίνει  «θάλασσα» και «όρος». Εκεί   μας περίμενε ένας όμορφος  παραδοσιακός χώρος για το μεσημεριανό μας φαγητό  και μια θέα που σου φέρνει δέος και χαλάρωση ταυτόχρονα .

Όπως πάντα με εκλεκτά εδέσματα και άφθονο κρασί  , γίναμε όλοι μια χαρούμενη  παρέα με  με γέλια και πειράγματα , κουβέντες και σχέδια για τις Χειμωνιάτικες εξορμήσεις ..

Να ευχαριστήσουμε   τον Γιώργο Τριανταφυλλίδη  που οργάνωσε και φρόντισε  αυτή τη μονοήμερη εξόρμηση και με την ευχή να είμαστε όλοι καλά,  ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις επόμενες   .

 

Κείμενο: Ελένη Πλατάκη, Φωτογραφίες: Γιάννης Ταγαράς, Ελένη Πλατάκη.

 

.

.

10-11-2018 18:47:50