Εκδηλώσεις

ΕΝ ΠΛΩ 2016

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο ΕΝ ΠΛΩ 2016 απο την Πέμπτη 30 Ιουνίου έως και την Κυριακή 3 Ιουλίου 2016.

Με δεδομένη την αγάπη όλων μας για τη θάλασσα το ΕΝ ΠΛΩ, θεσμός πλέον, είναι για εμάς μια γιορτή..μια γιορτή για όλους που αγαπούν τη θάλασσα δηλαδή για όλους !! Ένα 4ήμερο εκδηλώσεων που στόχο έχει την παρουσίαση στους επισκέπτες , όσο το δυνατών περισσότερων ναυτικών εκδηλώσεων με στόχο  την ενημέρωση, την πρόληψη και την ασφάλεια στη θάλασσα παράλληλα με την αναψυχή. Παρουσίαση σκαφών και συναφών προϊόντων, βόλτες με σκάφη για το κοινό, μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις, επιδείξεις αγωνιστικών σκαφών και jet αλλά και πάρα πολλές ακόμα δραστηριότητες  έλαβαν χώρα μέσα σε αυτό το 4ημερο... και όλα αυτά εντελώς δωρεάν για  τους επισκέπτες της Έκθεσης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκρήτιου Ο.Φ.Σ θα ήθελε να ευχαριστήσει:

Τους συνδιοργανωτές..την Περιφέρεια Κρήτης και τον αντιπεριφερειάρχη κο Κουκιαδάκη που για άλλη μια χρονιά ήταν δίπλα μας στην οργάνωση, τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου και τον Πρόεδρο του κο Φιλιππή  μαζί με τους συνεργάτες του κο Γαιτάνη, κο Τσιμπλοστεφανάκη και κα Κονσολάκη που από την πρώτη στιγμή ήταν κοντά μας και έκαναν όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να δώσουν λύσεις σε διάφορα θέματα.

Τον Δήμο Ηρακλείου αλλά και το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου, που με την συμβολή του Λιμενάρχη κου Σαιτάκη και βέβαια όλων των λιμενικών, ήταν κοντά μας από την πρώτη στιγμή προσφέροντας αμέριστη βοήθεια και συνεργασία και ιδιαίτερα τον Διοικητή Λιμενικής Αστυνομίας κο Δουβή για την ενημέρωση του κοινού αλλά και την συμπαράσταση και κατανόηση που τόσο είχαμε ανάγκη.

Τον κεντρικό χορηγό του ΕΝ ΠΛΩ την εταιρία ΒΕΝΕΡΗΣ ΑΕ και προσωπικά τον Κο Μανώλη Βενέρη που μας εμπιστεύτηκε για άλλη μαι χρονιά την εταιρία 5 CENSES και τον κο Γιάννη Μπρά για όλη την στήριξη στην οργάνωση και τον χορηγό επικοινωνίας τον όμιλο του ΚΡΗΤΗ TV– ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ – ΡΑΔΙΟ 984.

Επίσης και κυρίως όλους του εκθέτες που μας εμπιστεύτηκαν και με τη σειρά τους παρουσίασαν πολύ καλοστημένα και ιδιαίτερα περίπτερα με υπηρεσίες και προϊόντα σε όλους τους επισκέπτες.

Να ευχαριστήσουμε το ΕΚΑΒ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ για την παρουσίαση πρώτων βοηθειών, τον Ολυμπιονίκη μας Νίκο Κακλαμανάκη, τους καλλιτέχνες Γιώργο και Νίκο Στρατάκη, τους Muffins, Τους Αντώνη Καράτζη και Μανώλη Καμπουρακη τις σχολές χορού Περυσινάκης και Παπαδόκωστας, τους κυβερνήτες του σκάφους του λιμενικού Λ.Σ.119, τους κυβερνήτες των jet, των αγωνιστικών σκαφών, των σκαφών της Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης και όλων όσων εκαν βόλτες το κοινό μας, τον Νίκο Χρηστάκη, Μάνο Παπαμαστοράκη για τη βοήθεια τους σε τεχνικά θέματα και τέλος όλους όσους συντέλεσαν στο  να στηθεί και να να λειτουργήσει  άψογα αυτή η εκδήλωση.

 

.

.

 

.

.

.

2016-07-12 20:07:00