Εκδηλώσεις

ΝΕΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΕΝΤΕΥΚΤΗΡΙΟ - ΕΓΚΑΙΝΙΑ

Μετά από πολύμηνη συντονισμένη και επίμονη προσπάθεια και λόγω των αυξημένων αναγκών των μελών του ο Παγκρήτιος Ο.Φ.Σ. κατάφερε να του παραχωρηθεί από τον Οργανισμό Λιμένα Ηρακλείου ο διπλανός χώρος από τα υφιστάμενα γραφεία του έτσι ώστε ενοποιώντας τον να διευρύνει τις εγκαταστάσεις του.

Αμέσως μετά τη παραχώρηση και για δύο εβδομάδες έγιναν οι ανάλογες εργασίες ανακατασκευής και ενοποίησης των εγκαταστάσεων και την Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017 το Διοικητικό Συμβούλιο ήταν στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει και παραδώσει τις εγκαταστάσεις στα μέλη του με μια γιορτή-εγκαίνια που έγιναν το βράδυ της Πέμπτης με μουσική φαγητό και κρασάκι. Πλήθος μελών και φίλων παραβρέθηκε και με μεγάλη χαρά αγκάλιασε το νέο γουστόζικο και ιδιαίτερα λειτουργικό χώρο που έγινε με μεγάλη αγάπη και μεράκι. Η γιορτή κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με ιδιαίτερο κέφι.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Πρόεδρο & Δ/νων Σύμβουλο του Ο.Λ.Η  Κο Φιλιππή για την παραχώρηση του χώρου, το μέλος Μάνο Παπαμαστοράκη και το συνεργείο του που ανέλαβαν και πρόσφεραν τις εργασίες τους για την ανακαίνιση του χώρου με ιδιαίτερο ζήλο και όρεξη, το μέλος Λευτέρη Γεωργακάκη για την προσφορά των υαλοπινάκων, το μέλος Νίκο Ασμάνη για την προσφορά αντικειμένων διαρρύθμισης του χώρου, τον Γραμματέα Νίκο Δροσατάκη και τον Αν.Γ.Γραμματέα Ηρακλή Ζωγραφάκη για την προσφορά υλικών στον χώρο, τον Νίκο Χρηστάκη για την προσφορά του στην κατασκευή των γραφείων και βέβαια τον Έφορο έργων Νίκο Λαμπράκη για τον σχεδιασμό, οργάνωση και εποπτεία όλων των εργασιών του χώρου με κόπο και μεράκι. Επίσης τον Μανώλη Περυσινάκη για την επιμέλεια του φαγητού και της ψησταριάς αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. που βοήθησαν καθοριστικά στην ανακαίνιση.

Το εντευκτήριο μας είναι πλέον στη διάθεση των μελών και θα είναι αρχικά ανοιχτό κάθε Τρίτη στις 21.00 για τα ανοιχτά Διοικητικά Συμβούλια αλλά και κάποιες άλλες μέρες που θα ανακοινωθούν, με σκοπό να λειτουργεί ως εντευκτήριο.

Φώτο: Ελένη Πλατάκη, Δημήτρης Γιαβρίδης.

.

2017-03-04 09:44:43