Εκδηλώσεις

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΝΗΣΟΥ ΝΤΙΑΣ

Για άλλη μια χρονιά ο Παγκρήτιος Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών μαζί με την Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης υπό την αιγίδα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου οργάνωσαν τον καθαρισμό της νήσου Ντίας.

Την Κυριακή 14 Μάιου 2017 από τις 10 το πρωί, μέλη του ομίλου και λιμενικοί ξεκίνησαν τον καθαρισμό του νησιού και από ξηρά και από θάλασσα με συσκευές ενώ κοντά μας ήταν για να συνδράμουν ο Δήμαρχος Χερσονήσου Κος Γιάννης Μαστοράκης και ο Κεντρικός Λιμενάρχης Ηρακλείου Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. Ευθύμης Δουβής, στην προσπάθεια να κρατήσουμε το νησί καθαρό για εμάς και τους επισκέπτες που έρχονται κάθε καλοκαίρι να γνωρίσουν και να κολυμπήσουν στα κρυστάλλινα νερά του.

Αυτή τη φορά συντροφιά μας ήταν και πολλά από τα μέλη της Ελληνικής Φωτογραφικής εταιρίας Κρήτης με τον Πρόεδρο τους Κο Πολυχρόνη Νικηφοράκη όπου φωτογράφισαν το σύνολο του νησιού για τις ανάγκες της ημερίδας με θέμα την Ντια που θα γίνει το Σάββατο 10 Ιουνίου στη βασιλική του Αγίου Μάρκου.

Να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν στον καθαρισμό, τον Κο Θόδωρα Καλαθάκη που φρόντισε για το εξαιρετικό μεσημεριανό που ακολούθησε τον καθαρισμό για όλους τους παρευρισκόμενους, τον Μανώλη Βουτσαλά που παρέλαβε τις πολλές σακούλες με όλα τα απορρίμματα κ αντικείμενα που μαζεύτηκαν και τις μετέφερε με την ΣΟΥΛΤΟΥΚΑ στο Ηράκλειο.

(πατήστε click στις φώτο για μεγένθυση)

.

2017-05-15 13:47:39