Εκδηλώσεις

11α ΚΑΖΑΝΕΜΑΤΑ 2017

Τα ΚΑΖΑΝΕΜΑΤΑ έχουν γίνει πλέον θεσμός για τον ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ Ο.Φ.Σ. Έτσι και φέτος το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017 και για 11η συνεχή χρονιά βρεθήκαμε στο παραδοσιακό ρακοκάζανο - πατητήρι του Μύρωνα στη Κακή σκάλα στις Άνω Αρχάνες, μαζί με τα μέλη και τους φίλους του ομίλου μας, τον Κεντρικό Λιμενάρχη Ηρακλείου Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. Κο Δουβή, τόν πρόεδρο της Ένωσης Λιμενικών Ανατολικής Κρήτης Κο Γιώργο Σφακιανάκη,   εκπρόσωπους του Λιμεναρχείου Ηρακλείου, τους Αντιδήμαρχους Κο Ινιωτάκη και Κο Ρασούλη, τον Υποστράτηγο Ε.Α. Κο Βισκαδούρο, τον Πρόεδρο της Λέσχης Φουσκωτών Σκαφών Χανίων Κο Κελαηδή μαζί με μέλη της λέσχης, την εκπρόσωπο του συλλόγου σκαφών απο την Σύρο την Κα Σίσυ αλλά και πληθώρα από φίλους από όλη την Κρήτη.

Η μέρα ξεκίνησε νωρίς το μεσημέρι και συνεχίστηκε στο ρακοκάζανο με φαγοπότι και παραδοσιακή μουσική από το μουσικό συγκρότημα του Κωστή Σταυρακάκη που μας κράτησε σε κέφι μέχρι αργά τη νύχτα. Με αρκετό φαγητό, καλή παρέα, χορό και γλέντι βγάλαμε και φέτος την ρακή μας.

Το Δ.Σ. του ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ Ο.Φ.Σ. ευχαριστεί όλα τα μέλη και φίλους του συλλόγου που βρέθηκαν και φέτος στην παρέα μας, το μουσικό συγκρότημα του Κωστή Σταυρακάκη, τον Μύρωνα που μας υποδέχτηκε και φιλοξένησε  με ζεστασιά, τον Ηρακλή Ζωγραφάκη για την οργάνωση μαζί με το team του Ηριδανού που φρόντησε να ειναι όλα άψογα, τον Μανόλη Ματθαιάκη που επιμελήθηκε για μια ακόμα χρονιά την εκδήλωση αλλά και όλους όσους βοήθησαν στην διοργάνωση.

.

.

2017-12-16 10:27:47